Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

100 dagen

100 dagen in dienst

Vaak geven bedrijven hun nieuwe medewerkers een proeftijd. Wij vinden proeftijd een negatief woord, terwijl de eerste tijd van je nieuwe werk juist heel leuk en spannend is. Maar weet je wat een nog een belangrijker moment is? 100 dagen in dienst. Dit is het moment dat de medewerker helemaal is ingewerkt en alle collega’s kent. Dit is een belangrijk viermoment.

De medewerker is na 100 dagen echt onderdeel van het team. Dit betekent dat de medewerker en het team een bijzonderrre belevenis verdienen. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee! 

Pakketten, cadeau s en belevenissen

We hebben verschillende cadeaus, pakketten en belevenissen die we kunnen maken voor bijzondere medewerkers. We kunnen individuele belevenissen maken, maar ook voor teams of afdelingen. Voor 100 dagen in dienst is het extra leuk om de medewerker en zijn of haar team in het zonnetje te zetten. Even wat extra aandacht met een klein of groot gebaar. Dit kan een pakketje zijn afgestemd op de medewerkers en hun interesses, zoals sport of BBQ. Maar dit kan ook een groepscadeau zijn. Wij leveren belevenissen op maat voor jouw organisatie. 

100-dagen-in-dienst-proeftijd-medewerkers-aandacht-geven-persoonlijk-cadeau-belevenissen

Contactformulier