Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Gefeliciteerd collega

Jarig, huwelijk, geslaagd: Gefeliciteerd, collega

Een verjaardag, een huwelijk, als iemand een cursus afrondt of een diploma heeft gehaald: dan zeg je gefeliciteerd. Dit is natuurlijk ook een bijzonder moment dat gevierd moet worden. En dat doe je met een bijzonderrre belevenis voor bijzonderre collega’s. Wat is nou leuker dan op je verjaardag een cadeau krijgen op je werk. Wij zorgen voor verrassende cadeaus. Daarnaast regelen wij iets waar je ook echt blij van wordt en waar je iets aan hebt. Een feestje moet je ook vieren op je werk met je collega’s. Ook daar ben je jarig. Gefeliciteerd, collega!

Verrassing

Een verrassing krijgen is altijd leuk. En zeker als je jarig bent. Een cadeau op je bureau op het werk of thuis met de post. Dat maakt je dag helemaal leuk en verrassend. Wij maken duurzame verrassende pakketten op maat voor jou. Met cadeaus waar je echt wat aan hebt en die ook nog eens superleuk zijn. Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij denken met jou mee. Wij zorgen voor de verrassing. Doe jij ook mee?

Gefeliciteerd-collega-wensen-samen-gezeligheid-werkplezier-verrassing-bijzonderrr-bijzonder-pakket-medewerkers-personeel

Contactformulier