Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Gefeliciteerd collega

Jarig, huwelijk, geslaagd: Gefeliciteerd, collega

Gefeliciteerd collega! Een verjaardag, een huwelijk, als iemand een cursus afrondt of een diploma heeft gehaald: dan zeg je gefeliciteerd. Dit is natuurlijk ook een bijzonder moment dat gevierd moet worden. Wat is nou leuker dan op je verjaardag een cadeau krijgen van of op je werk. Feestjes moeten gevierd worden, ook op je werk! Wil je hier meer over weten kom dan met ons een bakje koffie of thee drinken dan kunnen wij jou verder helpen.

Verrassing

Een verrassing krijgen is altijd leuk. En zeker als je jarig bent. Een cadeau op je bureau op het werk of thuis met de post. Dat maakt je dag helemaal leuk en verrassend. Wij maken duurzame verrassende pakketten op maat voor jou. Met cadeaus waar je echt wat aan hebt en die ook nog eens superleuk zijn. Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en wij denken met jou mee. Wij zorgen voor de verrassing. Doe jij ook mee?

Gefeliciteerd-collega-wensen-samen-gezeligheid-werkplezier-verrassing-bijzonderrr-bijzonder-pakket-medewerkers-personeel

Contactformulier