Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Interne marketing

Interne marketing

Ook interne marketing is belangrijk, want goed personeel is schaars. Nieuwe mensen aantrekken is veel lastiger dan bestaande medewerkers tevreden houden. Wij creëren ambassadeurs binnen je bedrijf. In de vorm van een brainstorm vertellen we je hoe. Wil jij ook met ons brainstormen? Neem dan contact met ons op.

Onderzoek medewerkers

Er zijn verschillende manieren om medewerkerstevredenheid te meten. Eén daarvan is onderzoek. Wij kunnen onderzoek doen naar waar medewerkers enthousiast van worden. Waar worden ze blij van en waar lopen ze tegenaan?

Interne-marketing-intern-office-uitstraling-personeel-onderzoek-games-bijzonderrr
creatief-team-gamification-onderzoek-samenwerken-doelen-targets-behalen-bijzonderrr-spellen-spelen

Gamification

Het behalen van doelen in spelvorm zorgt voor gedreven en enthousiaste medewerkers. Wij creëren spellen op maat, waarbij samenwerking, motivatie en verrassing samenkomen.

Bedrijfsfeesten

Meestal wordt een bedrijfsfeest georganiseerd zonder doel of strategie. Maar soms is het wel handig om dat in gedachten te houden. Wat wil je namelijk overhouden aan het bedrijfsfeest? Wat wil je ermee bereiken? Hoe kun je dit het beste doen?

Bedrijfsfeesten-interne-marketing-doel-strategie-fases
Foto- bedrijfsilm-film-video-bijzonderrr

Bedrijfsfilm

Je bedrijf in beeld. Voor de website of op social media. Filmpjes voor recruitment waarin kort en bondig het bedrijf of de vacature wordt omschreven. Een timelapse of dronebeelden? Een video kun je maken als herinnering aan een leuke activiteit. Medewerkers kunnen een bedrijfsfilm ook delen als ze trots zijn op hun bedrijf of organisatie. Interne marketing is heel waardevol.

Intern netwerken

Ook intern is netwerken belangrijk: met games evenementen of kennissessies verbinden wij collega’s. Denk aan koffiespel, geef de pen door of het aandelenspel.

netwerkgames-netwerk-overleggen-bijzonderrr
leiderschap-training-trainen-managers-leidinggevende-cursus-intern-personeel-bijzonderrr

Leiderschap en training

Samen met onze partners geven we verschillende trainingen. Dit doen we voor managers en medewerkers. We geven vooral trainingen aan leidinggevenden over leiderschap en ontwikkelen.

 

Contactformulier