Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Interne marketing

Interne marketing

Marketing is altijd belangrijk. Zeker interne marketing mag niet worden vergeten. Personeel is belangrijk en draagt alles uit van je bedrijf. Zij zijn positief of negatief op een verjaardag of bij vrienden. Dan wil je dat de ambassadeurs van je bedrijf positief over je praten. Dat betekent dat we hen niet moeten vergeten. 

Onderzoek medewerkers

Er zijn verschillende manieren om bij medewerkers achter hun mening te komen. Eén daarvan is onderzoek bij medewerkers. Wij kunnen onderzoek doen naar waar medewerkers enthousiast van worden. Waar worden ze blij van en waar lopen ze tegenaan? Dit kunnen wij onderzoeken.

Interne-marketing-intern-office-uitstraling-personeel-onderzoek-games-bijzonderrr
creatief-team-gamification-onderzoek-samenwerken-doelen-targets-behalen-bijzonderrr-spellen-spelen

Gamification

Bij gamification kunnen teams professionele spellen spelen. Dit zijn spellen die doelgericht zijn en op deze manier kun je makkelijker een doel of target stellen. Wij kunnen het juiste spel voor bij de juiste teams samenstellen. 

Bedrijfsfeesten

Meestal wordt een bedrijfsfeest georganiseerd zonder doel of strategie. Maar soms is het wel handig om dat in gedachten te houden. Wat wil je namelijk overhouden aan het bedrijfsfeest? Wat wil je ermee bereiken? Hoe kun je dit het beste doen?

Bedrijfsfeesten-interne-marketing-doel-strategie-fases
Foto- bedrijfsilm-film-video-bijzonderrr

Bedrijfsfilm

Je bedrijf in beeld. Voor de website of op social media. Filmpjes voor recruitment waarin kort en bondig het bedrijf of de vacature wordt omschreven. Een timelapse of dronebeelden? Wij kunnen helpen. Een video kun je maken als herinnering aan een leuke activiteit. Medewerkers kunnen een bedrijfsfilm ook delen als ze trots zijn op hun bedrijf of organisatie. Interne marketing is heel waardevol. 

Netwerkgames

In je bedrijf kun je diverse spellen organiseren. Dit is goed voor het samenwerken. Bijvoorbeeld voor elkaar koffie halen, elkaar verrassen, geef de pen door op intranet en het aandelenspel. Er zijn een heleboel interne spellen die zorgen voor verbinding.

netwerkgames-netwerk-overleggen-bijzonderrr
leiderschap-training-trainen-managers-leidinggevende-cursus-intern-personeel-bijzonderrr

Leiderschap en training

Samen met onze partners geven we verschillende trainingen. Dit doen we voor managers en medewerkers. We geven vooral trainingen aan leidinggevenden over leiderschap en ontwikkelen. 

Contactformulier