Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Je eerste werkdag

Welkom nieuwe collega

En dan is het eindelijk zover. Het is maandagochtend en vandaag begint je eerste werkdag bij je nieuwe bedrijf. Dat is ontzettend spannend, want hoe ziet je werkplek eruit? Wie zijn je collega’s en hoe gaat deze dag verlopen? Bijzonderrrr geeft aandacht aan je eerste werkdag.

Wat is nou leuker dan je eerste werkdag beginnen met een bijzonderrre belevenis van collega’s? Een cadeau voor jou en je team. Op deze manier krijg je een heel warm welkom van je collega’s en je leidinggevende. Dat is nog eens een verrassing. Een klein gebaar en persoonlijke aandacht zorgt voor loyaliteit bij jouw medewerkers. Doe ook mee!

Cadeaus

Voor een eerstewerkdagbelevenis hebben wij verschillende cadeaus. We kunnen verschillende dingen op maat verzorgen. Zo kunnen we cadeaus regelen voor het hele team. Zoals fruit voor de hele afdeling, of een snoeppot. Daarnaast kunnen we cadeaus afstemmen op de nieuwe collega. Zoals een pakketje met bijvoorbeeld een eigen mok, een sleutelhanger met de sleutels van het kantoor eraan en de draadloze muis met laptop. Een laptop, sleutels en een muis zijn attributen die een medewerker toch wel krijgt op een eerste dag, maar als je dit leuk verpakt en klaarlegt van tevoren is de eerste werkdag nog net een stukje leuker. Dit zorgt ervoor dat de medewerker zich meteen welkom voelt bij jouw organisatie. Dit wil jij toch ook voor jouw (toekomstige) personeel? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

je-eerste-werkdag-werken-bijzonderrr-belevenissen-personeel-aandacht-persoonlijk-loyaal-bijzonderre

Contactformulier