Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Jubileum

Jubileum loyale collega

5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 jaar of langer in dienst bij een bedrijf. Deze loyaliteit verdient een bijzonderrr cadeau. Een jubileum is een belangrijk moment in de carrière van een medewerker. Dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij leveren unieke, verrassende, bijzonderre en duurzame belevenissen voor de medewerkers van jouw bedrijf. Speciale aandacht op een speciaal moment. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op dan denken wij met jou mee. 

Verrassing

Als medewerkers lang in dienst zijn verdient dat wel een verrassing. Het is belangrijk om dit te belonen. Nog leuker om dit te doen als een verrassing en onverwacht. Dus een paar weken voor het echte jubileum. Dat maakt het voor de medewerker extra leuk. Deze momenten vieren, zorg voor het vergroten van het werkplezier. Dit is ook het geval bij de andere collega’s. Deze successen moet je samen vieren met je team of afdeling. Want werken doe je samen. 

Jubileum-jubilea-cadeau-verrassing-personeel-medewerkers-in-dienst-hr-cadeau-verrassing-duurzaam-pakket-bijzonderrr-bijzonder-belevenis

Contactformulier