Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Jubileum

Jubileum loyale collega

5, 10, 15, 20, 25 of 30 jaar in dienst bij een bedrijf. Deze loyaliteit verdient een bijzonderrr cadeau. Een jubileum is een belangrijk moment in de carrière van een medewerker. Dit mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij kunnen jou daarbij helpen. Wij leveren unieke, verrassende, bijzonderre en duurzame belevenissen voor de medewerkers van jouw bedrijf of organisatie. Wij leveren maatwerk, dus maken wij pakketjes die de medewerkers leuk vinden en waar ze blij van worden. De loyaliteit van de medewerkers moet beloond worden en wij kunnen daarbij helpen. Wil je meer weten?

Verrassing

Als medewerkers lang in dienst zijn verdient dat wel een verrassing. Het is belangrijk om dit te belonen. Nog leuker om dit te doen als een verrassing en onverwacht. Dus een paar weken voor het echte jubileum. Dat maakt het voor de medewerker extra leuk. Deze momenten vieren, zorg voor het vergroten van het werkplezier. Dit is ook het geval bij de andere collega’s. Deze successen moet je samen vieren met je team of afdeling. Want werken doe je samen. 

Jubileum-jubilea-cadeau-verrassing-personeel-medewerkers-in-dienst-hr-cadeau-verrassing-duurzaam-pakket-bijzonderrr-bijzonder-belevenis

Contactformulier