Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Persoonlijke prestatie

Persoonlijke prestatie

Een persoonlijke prestatie verdient natuurlijk een bijzonderrre belevenis. Een persoonlijk resultaat is bijvoorbeeld: beste baliemedewerker van de maand, beste monteur van het jaar, beste medewerker van het kwartaal. Maar het kan ook zijn dat je iemand in het zonnetje wilt zetten. Iemand die hard werkt, z’n doelen heeft behaald of het nodig heeft. Wij maken deze bijzonderrre belevenissen persoonlijk. We stemmen dit af op de medewerker en we leveren dan ook echt maatwerk. We kunnen bijvoorbeeld een pakketje maken aan de hand van de hobby en interesses van de medewerker. Als de persoon van planten houdt en groene vingers heeft kunnen we een persoonlijke beleving maken met planten. Dit kunnen we natuurlijk ook met andere hobby’s en interesses doen.

Bijzonderrre beleving voor de medewerker

Persoonlijke aandacht van een leidinggevende is goed voor het werkplezier van de medewerker. Even extra aandacht doet een medewerker goed. De medewerkers wordt hierdoor enthousiaster en gemotiveerder. Wij kunnen deze bijzonderrre beleving afstemmen op de medewerker. Wil je dit ook voor de medewerkers van jouw bedrijf of afdeling? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Klik hieronder voor onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke-prestatie-persoonlijke-aandacht-doelen-maatwerk-bijzonderrr-beleving-medewerkers-resultaten-loyaal-werkplezier-inspiratie

Contactformulier