Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Teamprestatie

Een prestatie van het hele team

Een prestatie van het hele team, die moet je vieren! Het halen van targets, het afronden van een ingewikkeld project of het binnenhalen van een mooie opdracht: zet je team in het zonnetje. Dat je even extra persoonlijke aandacht geeft omdat het team het nodig heeft of omdat ze zo goed samenwerken. Dat team verdient dan een origineel verrassend en duurzaam cadeau. Prestaties van het team zijn er om te belonen!

Een persoonlijke prestatie verdient natuurlijk een bijzonderrre belevenis. Denk aan: beste baliemedewerker van de maand, beste monteur, beste verkoper van het kwartaal. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen met je gegevens, we nemen dan contact met je op om samen jouw medewerkers een bijzondere belevenis te geven.

De bijzonderrre belevenissen

We kunnen cadeaus afstemmen op maatwerk. Dus voor het beste salesteam of kassateam kunnen we cadeaus maken die afgestemd zijn op hun werkzaamheden of interesses. Dit zijn dus teampakketten, waar het hele team of de complete afdeling van kan genieten. Persoonlijke aandacht vanuit je leidinggevende is belangrijk. Door een prestatie van het team kun je dit delen met je collega’s. Dat vergroot het werkplezier van de medewerkers. Dit wil jij toch ook voor de medewerkers in jouw bedrijf of organisatie?

team-prestatie-bijzonder-bijzonderrr-pakketten-beleving-bijzonder-personeel-aandacht-teams

Contactformulier