Bijzondere belevenissen
voor bijzondere medewerkers
op bijzondere momenten!

Sterkte, collega

Sterkte, collega

Iedereen maakt van alles mee in zijn of haar carrière en iedereen verdient op dat soort momenten een hart onder de riem van zijn of haar collega’s en leidinggevende. Dit kan zijn als iemand een burn-out heeft of last heeft van lichamelijke klachten. Als iemand in een scheiding zit of een mindere periode heeft. Dan verdienen deze medewerkers wel een bijzonderrre belevenis. Wij zorgen voor een gemeend, persoonlijk en origineel cadeau. Met een klein gebaar kun je al veel sterkte aan je collega wensen.

Wil jij ook je collega of je medewerkers een hart onder de riem steken? Dan kunnen wij je verder helpen. Wij kijken samen met jou wat past bij de situatie en wat er nodig is in dit geval. Wij denken altijd met jou mee.

Hart onder de riem

Als iemand niet goed in z’n vel zit doet aandacht van z’n collega’s of leidinggevende veel goed. Persoonlijke en gemeende aandacht. Wij kunnen zorgen voor een cadeau en belevenis wat hierbij past. Een duurzaam en orgineel cadeau wat past bij de situatie en op maat is gemaakt. Wij denken met je mee: wat past bij welke medewerker en op welk moment. Samen kunnen we zorgen voor de juiste aandacht voor de medewerkers van jouw bedrijf. Klik hieronder voor meer informatie.

sterkte-collega-bijzonder-bijzonderrr-pakket-collega-persoonlijke-aandacht-persoon-cadeau's-verrassing-aandacht-werkplezier-loyaal

Contactformulier